NIEUWS - GETUIGENISSEN - ML 2019 NL

Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS - GETUIGENISSEN

Enkele belangrijke getuigenissen:

Natascha Peeters
Een fantastisch bedrijf waar ik vijf jaar mee heb mogen samenwerken! Luc en Marie Paule zijn twee schatten van mensen!
Elk jaar verrassen ze met een mooie en kwalitatieve collectie waar echt iedereen zijn gading kan vinden.
        
J'ai travaillé pendant cinq ans avec Marie L et Luc et Marie Paule sont des personnes fantastiques!! Cause de santé j'ai du arrêter l'activité mais a ce jour ils me reste que de bons souvenirs d'eux!!!

Wat volgt werd uit het frans vertaald

Michel Ergo Klein getuigenis over Marie-L. Ik heb daar 11 jaar gewerkt en het bracht me alleen maar geluk. Plaats aan de jeugd :-), wees niet bang om te beginnen, de bazen zijn ongelooflijk aardig. Uw inkomsten (financieel, reizen, ...) zijn echt heel aantrekkelijk. Als je een beetje slim bent, zul je er nooit spijt van krijgen. Ga je gang en aarzel niet :-).

Cath Mry, één ding is zeker, dat de consulenten worden eerder aanzien als familieleden dan als werknemers.
Verander niets,  het is geweldig zoals het is 😉😘

Nanou Bissot Ik ben in 1998 begonnen met de directe verkoop van juwelen. De onderneming van toen werd door Marie L overgenomen in 2005, een beetje sceptisch op het moment, het werden jaren van puur geluk tot 2014, toen mijn man overleed stopte ik met alle activiteiten. Ik denk dat ik objectief kan zeggen dat ik veel heb geleerd over de baan en de menselijke relatie. Bedankt aan Marie Paule en Luc. Ik nodig je uit om ook deze ervaring (goed betaald) te beleven bij en een geweldige firma aan de slag te gaan.

Louise Schoonheyt Het is sinds september 2017 dat ik lid werd van het team Marie-L, ik ontmoette de bazen die super geweldig zijn, ongelooflijke vriendelijkheid, luisterend naar iedereen. Een echte familiecocon. Ik heb geen spijt van de stap die ik heb gezet om bij het team te komen.
Niets dan GELUK met de bazen .... Blijf jullie zelf! 😄😄😍😍

Maryse Tavolieri 7 jaar dat ik bij Marie-l werk, bazen met luisterend oor,superleuke vergaderingen, mooie reizen prachtige ontmoetingen van teams aan de top en superadviseurs. Altijd verwend. Ik heb altijd het gevoel gehad in mijn familie te zijn 😘 Blijf zoals jullie zijn!
 

Marguerite Nisen-louncke Reeds 13 jaar ben ik heel gelukkig bij Marie-l. We zijn geen nummers bij Marie-l, maar een echt familiebedrijf!
 
 
Als je firma 15 jaar wordt, hoef je niets meer te bewijzen. De waarden zijn gekend!
 
Ik wens nog lang bij  Marie-l te blijven.  
 
Bedankt Marie-Paule en Luc 👍

Sédrine Legrand bijna 10 jaar in deze prachtige firma met menselijke dimensie! Een gelukkige tijd ...... zonder de grillen van het leven, zou ik er nog zijn !

Denis Yerna Ik beveel u Marie-L zeker aan.
 
Ik heb het geluk gehad om 10 jaar met Marie-L te werken. Super bazen ! Als je de kans hebt om het te doen, doe het, mijn vrouw en ikzelf heb er nooit een moment spijt van gehad.

Lorem Ipsum
Dolor sit amet, 12
12345 Consectetur
(Adipiscing)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu